Üretim hattına yön vermek üzere çeşitli açılarda üretimi yapılmaktadır. 30, 45, 60, 75, 90, 120, 135, 180 derece dönüş konveyörü yapmak mümkündür. Konveyörün tipine göre dönüş konveyörleri de rulolu, bantlı, modüler olabilir.

    Daha yüksek çalışma hızları daha uzun üretim hatları gerektirir. Denenmiş ve test edilmiş CİEMAG, dönüş konveyörleri, mevcut alan eksikliğinden dolayı yardımcı olabilir. Bunlar 30 ° – 180 ° arasında ve 2000 mm’ye kadar bant genişlikleri ile mevcuttur.

    Açılı bantlı konveyörlerimizin özelliklerinden bazıları, az bakım gerektirmeleri ve temizlenmesi kolay olmalarıdır. Bu açılı bantlı konveyörler, paketlenmiş ve ambalajsız malları işlemek ve iletmek için özel olarak tasarlanmıştır. Bu sistemler, hijyen kurallarına göre tasarlanmıştır ve özellikleri arasında, diğer şeylerin yanı sıra paslanmaz çelik konstrüksiyon bulunmaktadır.

    CİEMAG dönüş konveyörleri, PU-PVC bantlı olacağı gibi Konik Rulolu da olabilir. Sürekli ve güvenilir şekilde çalışır. Ürün hizalama mümkün olan en büyük ölçüde korunur.

    Tipik Uygulamalar

    Paketleme

    Sınıflandırma

    Malzeme taşıma

    Transferler

    Montaj

    Lojistik